Wydawcy

eBiuletyn-Newsletter

Reklama

Kąski z gąski, indyka i kaczki

Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wykwintne a zarazem odznacza się znakomitymi właściwościami dietetycznymi. Książka zawiera 121 sprawdzonych  propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują się  pośród nich oryginalne receptury z kuchni innych narodów, jak również polskie dania...

Więcej szczegółów


29,90zł brutto

Stan: dostępny

  • ISBN: 9788379933143
  • ean: 9788379933143
  • Wydawca: REA
  • VAT: 5 %
  • Format: 165 x 235 mm
  • Autor: Tadeusz Barowicz
  • Okładka: miękka ze skrzydełkami
  • Ilość stron: 128

Ostatnie egzemplarze!

 
   

Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wykwintne a zarazem odznacza się znakomitymi właściwościami dietetycznymi. Książka zawiera 121 sprawdzonych  propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują się  pośród nich oryginalne receptury z kuchni innych narodów, jak również polskie dania zarówno te tradycyjne, jak i współczesne. Można na domowy obiad przygotować roladki z indyka lub żołądki gęsie po alzacku. Gęsia szyja nadziewana to dobra pozycja na kolację czy kaloryczne śniadanie. A sałatka z kaczką, mango i granatem? Rewelacja. W książce są też proste przepisy na zrobienie domowych kiełbas drobiowych. Dodatkiem podnoszącym walory smakowe potraw są sosy, których popularne przepisy znajdują się na końcu. Sięgajmy po to co zdrowe, zwłaszcza wtedy, gdy jest smaczne. Naprawdę warto.

  • Format 165 x 235 mm
  • Autor Tadeusz Barowicz
  • Okładka miękka ze skrzydełkami
  • Ilość stron 128