Ostatnio przeglądane

Producenci

Kąski z gąski, indyka i kaczki

9788379933143

Nowy produkt

 
   

29,90zł brutto

Opis

Ilość stron128
Okładkamiękka ze skrzydełkami
Format165 x 235 mm
AutorTadeusz Barowicz

Więcej informacji

Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wykwintne a zarazem odznacza się znakomitymi właściwościami dietetycznymi. Książka zawiera 121 sprawdzonych  propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują się  pośród nich oryginalne receptury z kuchni innych narodów, jak również polskie dania zarówno te tradycyjne, jak i współczesne. Można na domowy obiad przygotować roladki z indyka lub żołądki gęsie po alzacku. Gęsia szyja nadziewana to dobra pozycja na kolację czy kaloryczne śniadanie. A sałatka z kaczką, mango i granatem? Rewelacja. W książce są też proste przepisy na zrobienie domowych kiełbas drobiowych. Dodatkiem podnoszącym walory smakowe potraw są sosy, których popularne przepisy znajdują się na końcu. Sięgajmy po to co zdrowe, zwłaszcza wtedy, gdy jest smaczne. Naprawdę warto.

Produkty powiązane